Onze partners

Tamburi.nl

Om aan hoge klantverwachtingen te kunnen blijven voldoen selecteren we partners die ons ondersteunen om aan deze verwachtingen langdurig te kunnen blijven voldoen.

Able2

Able2 is totaalleverancier van een groot aantal praktische en kwalitatieve hulpmiddelen, zoals, rollators, douchestoelen, rolstoelen. Het merk Able2 is dankzij haar snelle levering en service uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders binnen de Benelux.

CO2 Operate 

CO2 Operate is een sociale onderneming die andere ondernemers ondersteunt in klimaatneutraal ondernemen. Als erkend milieubarometer adviseur werkt CO2 Operate samen met de klant om inzicht te krijgen in de ecologische voetafdruk van het bedrijf of over de hele keten van het product of de dienst (een LCA analyse). De onvermijdelijke CO2 uitstoot, zoals zakelijk rijden en gasverbruik, kunt u bij het eigen voedselbos programma van CO2 Operate in Indonesië compenseren, het Gula Gula  Food Forest program. Gedegradeerde gronden veranderen door onze unieke en eenvoudige aanpak met en voor de lokale bevolking binnen 5 jaar in een productief voedselbos met een hoge mate van biodiversiteit. Zo draagt CO2 compensatie aantoonbaar bij aan diverse millenniumdoelen, zoals geen armoede, herstel biodiversiteit en het tegengaan van klimaatverandering.

Fijnproevers

Fijnproevers zet zich met passie in voor het maken van smakelijke, energie- en eiwitverrijkte voeding voor mensen met kauw- en slikproblemen. 

SecuCare

SecuCare speelt met hun zorghulpmiddelen programma in op veilig wonen voor Junioren en Senioren en de veranderingen in de zorg. Dit met een assortiment producten dat én functioneel is, én een aantrekkelijk design heeft. Ontworpen voor de senior van deze tijd, die eisen stelt aan comfort, gemak, kwaliteit en design. De producten zijn breed toepasbaar: van woonhuizen, tot zorginstellingen en utiliteitsbouw. 

0
X